Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

Vakantiewoning Veluwe: te koop!

Altijd al een vakantiewoning in de bossen willen hebben? Er staat een vakantiewoning op de Veluwe te koop dat precies bij u past. Hoe we dat zo zeker weten? Op vakantiepark de Woeste Hoogte staat voor iedereen een perfect vakantiehuis te koop! De Woeste Hoogte biedt voor ieder wat wils, zowel in type woning als in prijsklasse. Doordat wij u verschillende woningen kunnen aanbieden waar een ander budget voor nodig is, kunnen wij veel mensen blij maken met een prettige vakantiewoning op ons park, gelegen op de Veluwe.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van wonen op de Veluwe? Bekijk dan direct ons aanbod op de website!

Waarom de Woeste Hoogte?

Vakantiepark de Woeste Hoogte biedt u alles wat u nodig hebt in en om uw vakantiewoning. U hebt geheel uw eigen privéplekje, maar u hebt ook altijd toegang tot bijvoorbeeld het openlucht zwembad en onze restaurants. De Woeste Hoogte is een plek op de Veluwe waar u tot rust kunt komen. Een plek waar u gezellig kunt samenzijn met uw naasten en waar zowel de kinderen als de volwassenen genoeg te kijken en te doen hebben.

Wat u zoal vindt bij de Rimboe en de Woeste Hoogte?

  • Een openlucht zwembad met waterglijbaan en peuterbad;
  • Diverse speeltuinen met klimrekken;
  • Een kinderboerderijtje;
  • Een partycentrum met bar genaamd de Smaak van Hoenderloo;
  • Een restaurant en snackhoek;
  • Een tweede restaurant meet buitenterras;
  • En fantastische wandel- en fietsroutes.

Is uw interesse gewekt, maar weet u niet of u over voldoende budget beschikt voor een van de vakantiewoningen die bij ons op de Veluwe te koop staan te kopen of huren? Wij bieden veel diversiteit en aanbod (van 20.000 tot 150.000 euro per kavel).

Neem gerust vrijblijvend contact op

Wilt u graag nog meer informatie over een fantastische vakantiewoning die op de Veluwe te koop staat op onze website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u welke typen vakantiewoningen er momenteel beschikbaar zijn. Het kan zijn dat niet alle beschikbare vakantiehuizen online staan, dus voor het complete actuele aanbod doet u er goed aan om ons even te bellen op 055 378 1793 of te mailen naar info@dewoestehoogte.nl. Laat ons weten wat uw vraag is en wij helpen u zo snel en goed als we kunnen.

Wilt u graag in alle rust wat meer informatie doorlezen, bijvoorbeeld over de omgeving of de prijzen van kopen of huren op de Woeste Hoogte? Vraag dan gerust onze brochure aan. U mag ons altijd bellen voor de mogelijkheden en u bent uiteraard van harte welkom om gewoon een kijkje te komen nemen of om snel een bezoekje aan ons vakantiepark te brengen. Bij hoge interesse kunt u direct online boeken. We verwelkomen u graag bij de Rimboe & de Woeste Hoogte Hoenderloo!

Contact opnemen Huren Kopen
info@dewoestehoogte.nl
info@derimboe.nl
055 - 378 1793
055 - 378 1793