Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

 • Prachtlocatie
 • Ruime accomodaties
 • Rust en stilte
 • Goede faciliteiten

Vakantiewoning Veluwe: te koop!

Altijd al een vakantiewoning in de bossen willen hebben? Er staat een vakantiewoning op de Veluwe te koop dat precies bij u past. Hoe we dat zo zeker weten? Op vakantiepark de Woeste Hoogte staat voor iedereen een perfect vakantiehuis te koop! De Woeste Hoogte biedt voor ieder wat wils, zowel in type woning als in prijsklasse. Doordat wij u verschillende woningen kunnen aanbieden waar een ander budget voor nodig is, kunnen wij veel mensen blij maken met een prettige vakantiewoning op ons park, gelegen op de Veluwe.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van wonen op de Veluwe? Bekijk dan direct ons aanbod op de website!

Waarom de Woeste Hoogte?

Vakantiepark de Woeste Hoogte biedt u alles wat u nodig hebt in en om uw vakantiewoning. U hebt geheel uw eigen privéplekje, maar u hebt ook altijd toegang tot bijvoorbeeld het openlucht zwembad en onze restaurants. De Woeste Hoogte is een plek op de Veluwe waar u tot rust kunt komen. Een plek waar u gezellig kunt samenzijn met uw naasten en waar zowel de kinderen als de volwassenen genoeg te kijken en te doen hebben.

Wat u zoal vindt bij de Rimboe en de Woeste Hoogte?

 • Een openlucht zwembad met waterglijbaan en peuterbad;
 • Diverse speeltuinen met klimrekken;
 • Een kinderboerderijtje;
 • Een partycentrum met bar genaamd de Smaak van Hoenderloo;
 • Een restaurant en snackhoek;
 • Een tweede restaurant meet buitenterras;
 • En fantastische wandel- en fietsroutes.

Is uw interesse gewekt, maar weet u niet of u over voldoende budget beschikt voor een van de vakantiewoningen die bij ons op de Veluwe te koop staan te kopen of huren? Wij bieden veel diversiteit en aanbod (van 20.000 tot 150.000 euro per kavel).

Neem gerust vrijblijvend contact op

Wilt u graag nog meer informatie over een fantastische vakantiewoning die op de Veluwe te koop staat op onze website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u welke typen vakantiewoningen er momenteel beschikbaar zijn. Het kan zijn dat niet alle beschikbare vakantiehuizen online staan, dus voor het complete actuele aanbod doet u er goed aan om ons even te bellen op 055 378 1793 of te mailen naar info@dewoestehoogte.nl. Laat ons weten wat uw vraag is en wij helpen u zo snel en goed als we kunnen.

Wilt u graag in alle rust wat meer informatie doorlezen, bijvoorbeeld over de omgeving of de prijzen van kopen of huren op de Woeste Hoogte? Vraag dan gerust onze brochure aan. U mag ons altijd bellen voor de mogelijkheden en u bent uiteraard van harte welkom om gewoon een kijkje te komen nemen of om snel een bezoekje aan ons vakantiepark te brengen. Bij hoge interesse kunt u direct online boeken. We verwelkomen u graag bij de Rimboe & de Woeste Hoogte Hoenderloo!

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar