Deprecated: Non-static method SR_redirect_manager::buddy_press_check_locking() should not be called statically in /var/www/vhosts/derimboe.nl/httpdocs/wp-content/plugins/seo-redirection-premium/custom/lib/cf.SR_redirect_manager.class.php on line 140
Vakantiewoning op de Veluwe kopen? | De Rimboe Hoenderloo

Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Vakantiewoning op de Veluwe kopen?

Een eigen vakantiewoning op de Veluwe kopen… Je zou het maar kunnen denkt u misschien? Maar wist u dat u waarschijnlijk ook een vakantiehuisje kunt kopen naast uw huidige woning? Op vakantiepark de Woeste Hoogte staan vakantiehuizen te koop en te huur tegen zeer diverse prijzen. Hierdoor is het voor heel veel mensen mogelijk om over een eigen mooie vakantiewoning te beschikken. Dus wellicht zijn er ook opties voor u!

Is dit al langere tijd een droom van u en bent u ontzettend benieuwd naar wonen op de Veluwe en de mogelijkheden die er zijn? Bekijk dan direct ons ruime aanbod vakantiehuizen en wie weet zien we u volgend jaar ook, wanneer u maar wilt, genieten van uw eigen prachthuisje op de Veluwe.


Waarom een vakantiewoning op de Veluwe kopen?

Wilt u graag een vakantiehuis kopen of huren om hier gedurende het jaar een aantal periodes te verblijven? Logisch, een vakantiehuis is ideaal! Weet u alleen nog niet zeker of u dit vakantiehuisje wel op de Veluwe wilt kopen? Wij hebben voor u op een rij gezet waarom een vakantiewoning op de Veluwe zo’n goed idee is:

  • De Veluwe is een van de meest prachtige natuurgebieden in Nederland;
  • Vakantiepark de Rimboe & de Woest Hoogte is perfect gelegen op de Veluwe;
  • U kunt volop wandelen, fietsen en andere activiteiten doen in de omgeving;
  • Het dorpje Hoenderloo biedt u alle faciliteiten en voorzieningen die u nodig heeft, evenals het vakantiepark zelf;
  • In de omgeving kunt u naast de bosrijke natuur ook genieten van kunst, waaronder in het Kröller Müller museum en het Jachthuis Sint;
  • Kortom: de Veluwe is niet saai, maar juist prachtig en er valt genoeg te beleven!

Ik overweeg een vakantiewoning op de Veluwe te kopen

Bent u benieuwd naar onze vakantiehuisjes en zou u graag meer informatie willen ontvangen over de prijzen, de ligging/omgeving en de verschillende typen vakantiewoningen? Als u overweegt een vakantiewoning op de Veluwe te kopen, bent u bij de Woeste Hoogte aan het juiste adres. Vraag direct een brochure aan voor meer informatie of maak een afspraak om eens langs te komen. U mag ons altijd bellen of mailen en stel gerust uw vragen wanneer u interesse heeft in een vakantiewoning. Wij laten u graag zien hoe mooi het wonen is om de Veluwe. Ontdek het zelf door een bezoekje te brengen aan vakantiepark de Woeste Hoogte. U bent van harte welkom!

Wilt u de Woeste Hoogte en de prachtige omgeving al heel snel ontdekken? Boek dan direct online een overnachting in één van onze mooie vakantiehuisjes op de Veluwe! Reserveer online of bel ons voor het bespreken van de mogelijkheden.

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Top locatie mooi in de bossen

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

info@dewoestehoogte.nl
info@derimboe.nl
055 - 378 1793
055 - 378 1793