Deprecated: Non-static method SR_redirect_manager::buddy_press_check_locking() should not be called statically in /var/www/vhosts/derimboe.nl/httpdocs/wp-content/plugins/seo-redirection-premium/custom/lib/cf.SR_redirect_manager.class.php on line 140
Overweegt u om een vakantiewoning te kopen? | De Rimboe

Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Bent u op zoek naar een vakantiewoning die te koop staat?

Als u op zoek bent naar een vakantiewoning die te koop staat op de Veluwe bij Hoenderloo bent u bij recreatiepark de Rimboe & Woeste Hoogte aan het juiste adres! Op deze mooie plek kunt u heerlijk ontspannen tijdens een fiets- of wandeltocht. Omdat er op de Rimboe en de Woeste Hoogte voor ieder budget aanbod is, zult u hier de perfecte vakantiewoning kunnen kopen die precies bij u en uw gezin past. Ziet u er al naar uit om heerlijke dagen te beleven in een prachtige omgeving op de Veluwe? Dat snappen wij. Als u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

Vakantiewoning te koop bij de Rimboe

Wanneer u besluit om een vakantiewoning te kopen in Hoenderloo, beschikt u altijd over een rustige plek op de hei waar u heen kunt gaan wanneer u dat maar wenst. Heeft u een paar dagen vrij genomen om rustig op adem te komen? Daar zijn de vakantiewoningen van dit vakantiepark in Hoenderloo uitermate geschikt voor. Maar ook voor het doorbrengen van vakanties of weekenden zij de vakantiewoningen die te koop staan zeer geschikt. Ondanks dat u hier beschikt over uw eigen plek midden op de Veluwe, kunt u wel gebruik maken van de faciliteiten die ons recreatiepark u biedt. Zo heeft u toegang tot een snackbar, restaurants, een kinderboerderij, een speeltuin voor de kinderen, een openluchtzwembad en verscheidene fiets- en wandelroutes. U kunt tijdens uw verblijf op de Veluwe bij Hoenderloo een hoop activiteiten ondernemen, doordat er in de directe omgeving van het vakantiepark van alles te doen is.

De prijzen van de vakantiewoningen die te koop staan op ons recreatiepark op de Veluwe variëren, waardoor er voor bijna ieder budget een geschikte vakantiewoning te koop staat. U kunt namelijk al een vakantiewoning kopen vanaf een bedrag van €20.000. Ook is het mogelijk om een kavel te kopen, het kopen van een kavel kost maximaal €150.000. Is het voor u onmogelijk om een vakantiewoning te kopen op ons recreatiepark in Hoenderloo, maar wilt u toch genieten van uw eigen plekje midden op de Veluwe? Dat is geen probleem, want het is bij ons ook mogelijk om een vakantiewoning te huren. Naast huren of kopen, kunt u hier ook kamperen! Kortom: ons vakantiepark biedt voor ieder wat wils.

De omgeving van het vakantiepark

Omdat het recreatiepark midden op de Veluwe gevestigd is, is er voor de natuurliefhebbers een hoop te beleven op en in de omgeving van het park. Hier wordt u omringd door bossen en kunt u in stilte genieten van de prachtige natuur. Misschien komt u tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur van de Veluwe wel een hert of een wild zwijn tegen. Dat u zich midden in een bos bevindt, betekent echter niet dat er in de omgeving van het vakantiepark weinig te beleven valt. In tegendeel zelfs. Op 4 kilometer afstand van ons recreatiepark vindt u de ingang van het Kröller Müller Museum, het Jachthuis Sint Hubertus en het Nationale Park de Hoge Veluwe. U kunt natuurlijk ook rondstruinen in het oude plaggestekerdorp Hoenderloo. Zoekt u liever de wat grotere stad op? Apeldoorn, Ede en Arnhem liggen op korte afstand.

Wilt u meer informatie over de vakantiewoningen die te koop staan?

Als u uzelf al ziet vertoeven in een vakantiewoning op ons recreatiepark midden op de Veluwe kunt u altijd contact met ons opnemen voor het bespreken van de opties. Voor het meest actuele aanbod aan vakantiewoningen die te koop staan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u meer weten over de vakantiewoningen die te koop staan op de Veluwe bij Hoenderloo? Boek dan een vakantiehuisje voor een paar nachten, zodat u kunt kijken of een vakantiewoning op ons recreatiepark bij u en uw situatie past. U kunt natuurlijk ook altijd onze brochure opvragen of contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Top locatie mooi in de bossen

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

info@dewoestehoogte.nl
info@derimboe.nl
055 - 378 1793
055 - 378 1793