Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Een vakantiepark in de Veluwe gezocht?

Wilt u de toerist in eigen land uithangen? Houdt u van vakanties in mooie natuurgebieden? Zou u graag tot ontspanning komen in een vakantiepark op de Veluwe? Dan bent u bij Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte aan het juiste adres beland! Bij ons kunt u vakantiehuisjes kopen of huren. Daarnaast is het ook mogelijk om te kamperen op onze camping. Ons vakantiepark is gelegen tussen de bossen van de Veluwe, in het pittoreske Hoenderloo. Tijdens uw vakantie verblijven op vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte geeft u alle gelegenheid om even uit het drukke, hectische leven te stappen. Beleef de rust van de Veluwe en kom volledig tot rust in deze natuurrijke omgeving. Reserveer dus gelijk en beleef de Veluwe!

Vakantiehuisjes kopen of huren, of gewoon kamperen

Het is bij ons vakantiepark op de Veluwe mogelijk om vakantiehuisjes te kopen of te huren. Wij hebben diverse vakantiehuisjes te koop, alsmede een aantal occasions (al eerder gebruikte chalets). De prijzen van deze huisjes lopen uiteen, waardoor er voor verschillende budgetten huisjes beschikbaar zijn. Door een vakantiehuisje te kopen bent u zeker van uw eigen plekje op de Veluwe, uw eigen huisje waar u altijd naar terug kunt keren voor de rust. Liever gewoon huren? Dat kan natuurlijk ook. Met z’n tweeën, met uw gezin of met een grotere groep: er is voor ieder wat wils. Voor de echte avonturiers bieden comfortabele kampeerplaatsen aan.

De omgeving van ons vakantiepark in de Veluwe

Te midden van de prachtige bossen van de Veluwe, uitgestrekte heidevelden, grasvlakten en wilde dieren liggen recreatieparken De Rimboe en De Woeste Hoogte. Als vakantiepark op de Veluwe zijn wij de ideale verblijfplaats voor iedereen die de gevarieerde natuur die omgeving biedt te verkennen. De Veluwe leent zich bij uitstek voor wandelaars, fietsers en liefhebbers van de natuur. Zo kan het Nationale Park ter voet verkend worden, maar kan ook een karakteristieke Witte Fiets gehuurd worden. Het verhuur van deze fietsen is geheel gratis voor bezoekers van de Veluwe. Ook het Kröller-Müller museum en het Jachthuis Sint Hubertus, voor de culturele uitstapjes, zijn nabij gelegen. Daarnaast behoren ook uitstapjes naar nabij gelegen steden zoals Apeldoorn, Arnhem en Ede tot de mogelijkheden.

Reserveer gelijk!

Heeft u vragen over ons vakantiepark op de Veluwe? Wilt u meer weten over onze vakantiehuisjes, of zou u graag een kampeerplaats reserveren? Neem dan gelijk contact met ons op! U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 055 378 1793 of het contactformulier op onze website in te vullen.

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar