Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Vakantiehuis Veluwe te koop

Droomt u ervan om een eigen vakantiehuis op de Veluwe te kopen? Dat lukt u waarschijnlijk eerder dan u wellicht denkt. Een vakantiehuis kopen in eigen land is wat de Woeste Hoogte betreft echt niet alleen weggelegd voor ‘rijke mensen’. Nee, bij ons kunnen mensen met zeer uiteenlopende budgetten een prachtige vakantiewoning vinden. Ook voor u staat er een vakantiehuis op de Veluwe te koop!

Rondstambouw vakantiehuis te koop op de veluwe de Rimboe

Een plekje zonder zorgen in een rustige, natuurrijke omgeving, dat is wat recreatiepark de Woeste Hoogte u kan bieden. Spreekt een eigen vakantiehuis op de Veluwe u aan? Bekijk dan direct onze website en ontdek welke soorten vakantiewoningen u op de Veluwe kunt kopen bij de Woeste Hoogte.

Wat heeft de Woeste Hoogte mij te bieden?

Op onze website vindt u ons aanbod vakantiehuizen. Er staan momenteel diverse vakantiehuizen op de Veluwe te koop op ons zeer nette vakantiepark. U kunt kiezen uit verschillende typen woningen, die allemaal opgeleverd worden inclusief stoffering, tuinaanleg en bergingsruimte. Daarnaast beschikt u altijd over een eigen parkeerplaats en elke kavel is midden in het bos gelegen. U kunt ervoor kiezen om een kavel te kopen of te huren. Verder bent u van alle gemakken voorzien.

U heeft diverse faciliteiten en voorzieningen tot uw beschikking, zowel op ons vakantiepark als in de naaste omgeving. In de wijdere omgeving kunt u heerlijk genieten van de natuur, het prachtige Hoenderloo en van kunst. Het Kröller Müller museum en het Jachthuis Sint bevinden zich bijvoorbeeld in de nabij gelegen omgeving. Voor winkels hoeft u ook niet ver te reizen. Ons eigen park beschikt over een winkel en in het gezellige dorp vindt u ook voldoende winkels en restaurants. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen per type woning kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ontdek onze typen vakantiewoningen

Bij de Woeste Hoogte vindt u diverse typen vakantiewoningen. Woningen van verschillende groottes en uit diverse prijsklassen. Zo is er voor heel veel mensen een type vakantiewoning die bij ze past en rijmt met hun wensen. Weet u al wat voor type vakantiewoning u zoekt? Zo niet, dan laten we u graag zien wat uw mogelijkheden bij ons zijn. Bekijk elk type vakantiehuis dat nu op de Veluwe te koop staat op ons park door onze website te bekijken of vraag een brochure aan door onderstaand contactformulier in te vullen.

Interesse?

Krijgt u al gauw kriebels in uw buik als u ziet dat een vakantiehuis op de Veluwe te koop staat? Wanneer dit het geval is en u eigenlijk al lange tijd droomt van een eigen vakantiewoning in eigen land, dan bent u bij de Woeste Hoogte op de juiste plek. Bij interesse kunt u het beste contact met ons opnemen om zo vrijblijvend inzicht te krijgen in ons meeste actuele aanbod vakantiewoningen die te koop staan op de Veluwe. Voor meer informatie kunt u een brochure aanvragen.

Graag binnenkort ons recreatiepark zelf van dichtbij komen bekijken? Boek dan direct online een vakantiehuisje voor een paar dagen en kom genieten op recreatiepark de Woeste Hoogte!

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar