Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Vakantiehuis op de Veluwe kopen?

U bent toe aan meer, toe aan een nieuw soort thuis, maar zonder uw huidige woning te hoeven verlaten. Dan is een vakantiehuis zeker een uitkomst. Zo kunt u heerlijk blijven wonen waar u woont, maar ook altijd, wanneer u maar wilt, naar uw tweede thuis en wel op de Veluwe! Hoe heerlijk zou dat zijn? U kunt een vakantiehuis op de Veluwe kopen en hier komen en gaan wanneer het u uitkomt.

Op vakantiepark de Woeste Hoogte staan diverse soorten vakantiewoningen die u kunt kopen óf huren. Of u nu een vakantiehuis wilt huren op de Veluwe of het liefst direct een eigen vakantiehuis op de Veluwe zou willen kopen; u bent van harte welkom om een bezoekje te brengen aan vakantiepark de Rimboe & de Woeste Hoogte.

Ons aanbod

Wie kiest voor een vakantiehuis op de Veluwe kopen of een vakantiehuis huren op de Veluwe bij de Woeste Hoogte, kiest voor een mooi vakantieoord in een geweldige omgeving. Ons aanbod bestaat uit diverse soorten vakantiewoningen waar een verschillend aantal personen in terecht kan. Zo bieden wij vakantiehuizen voor 4-5 personen, maar er zijn ook woningen waar makkelijk 6-8 personen in kunnen verblijven. De typen woningen waar u onder andere uit kunt kiezen, zijn:

Het kan zijn dat we niet alle modellen op onze website hebben staan. Voor ons meest actuele aanbod kunt u daarom het beste even contact met ons opnemen. U kunt altijd vrijblijvend horen welke typen vakantiewoningen er op het moment beschikbaar zijn op ons vakantiepark.

Wat voor budget moet ik hebben?

Om een vakantiehuis op de Veluwe te kunnen kopen op de Woeste Hoogte heeft niet u niet per definitie een zeer ruim budget nodig. Wij hebben namelijk een breed aanbod voor ieder budget. Hoe zit dat dan? U kunt ervoor kiezen om echt een eigen stukje grond te kopen of te huren bij ons op de Veluwe en hier tegen een schappelijke prijs (deels) te wonen.

Wij bieden u het type woning dat u wenst inclusief stoffering, tuinaanleg en berging. Daarnaast bent u van alle gemakken en faciliteiten voorzien in de omgeving. Naast de prachtige natuur om u heen hebt u ook een gezellig dorp en voldoende winkels in de buurt. Voor meer informatie over de prijzen per type woning kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de diverse woningen, de omgeving of de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op, stel uw vragen of vraag direct onze brochure met meer informatie aan. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen op 055 378 1793 of mailen naar info@dewoestehoogte.nl. We beantwoorden graag zo snel mogelijk uw vragen. Wilt u eens een kijkje komen nemen op ons vakantiepark en de prachtige omgeving verkennen?

Kom dan gerust eens langs of reserveer eens een vakantiehuisje voor een paar nachten. We vertellen u tijdens uw bezoek graag meer over de mogelijkheden die u heeft wanneer in geïnteresseerd bent in een vakantiehuis op de Veluwe kopen of een vakantiehuis huren op de Veluwe.

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar