Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

 • Prachtlocatie
 • Ruime accomodaties
 • Rust en stilte
 • Goede faciliteiten

Een vakantiehuis kopen?

Iedereen moet er zo nu en dan eens een paar dagen op uit. Weg uit de dagelijkse bezigheden en de gewoonlijke gang van zaken, gewoon even ergens tot rust komen. Lijkt het u niet heerlijk om ergens in eigen land een heerlijk toevluchtsoord te hebben? Een plekje zonder zorgen in een rustige, natuurrijke omgeving. Recreatiepark de Woeste Hoogte is de plek waar u die rust kunt vinden.

Op dit recreatiepark, gelegen op de Veluwe, kunt u een eigen vakantiehuis kopen. U hebt hier alles tot uw beschikking en kunt hier komen en gaan wanneer het u uitkomt. Lijkt het u wel wat om een eigen vakantiehuis te kopen op de Veluwe? Bekijk dan direct onze website en ontdek welke soorten vakantiewoningen u op de Veluwe kunt kopen bij de Woeste Hoogte.

Over De Woeste Hoogte

De Woeste Hoogte is een recreatiepark met diverse typen vakantiewoningen. Naast de Woeste Hoogte ligt vakantiepark de Rimboe. Deze twee vakantieparken bieden u alles wat u nodig heeft om heerlijk uw dagen door te komen. Ons vakantiepark is zeer kindvriendelijk, maar door de natuurrijke omgeving kunt u hier gemakkelijk (inclusief de kids) tot rust komen.

Wat u zoal vindt bij de Rimboe en de Woeste Hoogte?

 • Een openlucht zwembad met waterglijbaan en peuterbad;
 • Diverse speeltuinen met klimrekken;
 • Een kinderboerderijtje;
 • Een partycentrum met bar genaamd de Smaak van Hoenderloo;
 • Een restaurant en snackhoek;
 • Een tweede restaurant meet buitenterras;
 • En fantastische wandel- en fietsroutes.

In wat voor omgeving gaat u een vakantiehuis kopen?

Wanneer u een vakantiehuis koopt op recreatiepark de Woeste Hoogte, koopt u een vakantiehuis in een omgeving waar u omringd bent door bossen, maar u komt tegelijk niets tekort wat betreft voorzieningen en faciliteiten. U gaat namelijk een vakantiehuis kopen in een zeer natuurrijke omgeving in het oude dorp Hoenderloo.

Dit is een ideaal natuurgebied om tot rust te komen. U kunt heerlijk wandelen, fietsen, genieten van de natuur én van kunst. In de omgeving van de Woeste Hoogte bevinden zich namelijk ook culturele bezienswaardigheden zoals het Kröller-Müller museum en het Jachthuis Sint.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor ieder budget is er een aanbod op ons vakantiepark. Zo is een vakantiewoning op de Veluwe kopen voor zeer veel mensen aantrekkelijk. Wilt u rustig ons huidige aanbod bekijken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 055 378 1793 of vul ons contactformulier in, dan reageren wij zo snel als mogelijk. U kunt te allen tijde een brochure bij ons aanvragen. Wilt u liever de omgeving verkennen door al eens in een van onze vakantiewoningen te overnachten, dan kunt u ook direct online boeken. Bel ons voor het bespreken van de mogelijkheden.

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar