Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Een vakantiehuis in Nederland kopen?

Bent u op zoek naar een tweede eigen plekje middenin de prachtige natuur van de Veluwe? En wilt u daarom graag een vakantiehuis in Nederland kopen waar u heen kan gaan wanneer het u uitkomt? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij vakantiepark de Woeste Hoogte!

Een vakantiehuis in vakantiepark de Woeste Hoogte is een ideale manier om te blijven wonen waar u woont, maar wanneer u maar wilt naar uw tweede huis op de Veluwe te gaan. Ziet u het wel zitten om middenin de prachtige natuur en de geweldige omgeving van de Veluwe een vakantiehuis in Nederland te kopen? Bij vakantiepark de Woeste Hoogte heeft u diverse opties voor het kopen of huren van een vakantiehuis in Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden?

The gallery was not found!

Uw vakantiehuis op de Veluwe

Bij vakantiepark de Woeste Hoogte kunt u terecht voor het kopen of huren van een vakantiehuis in Nederland. We hebben een ruim aanbod voor ieder budget. Het aanbod van vakantiepark de Woeste Hoogte bestaat uit diverse soorten vakantiehuizen, die geschikt zijn voor een verschillend aantal personen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een vakantiehuis voor 4-5 personen, maar kunt u ook kiezen voor een vakantiehuis waar makkelijk 6-8 personen in kunnen verblijven. Het kan zijn dat we niet alle modellen op onze website hebben staan. Voor het meest actuele aanbod kunt u daarom het beste even contact met ons opnemen.

Wij vertellen u heel graag over de mogelijkheden bij vakantiepark de Woeste Hoogte. Bij vakantiepark de Woeste Hoogte kunt u een eigen stukje grond op de Veluwe kopen, maar heeft u ook de mogelijkheid om de grond tegen zeer schappelijke prijzen te huren. Of u nu een vakantiehuis in Nederland wilt kopen of wilt huren: bij vakantiepark de Woeste Hoogte kunt u middenin de prachtige natuur en de geweldige omgeving van de Veluwe verblijven in uw ideale vakantiehuis in Nederland! Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken én om de omgeving en de extra faciliteiten met uw eigen ogen te zien.

Interesse in een vakantiehuis op de Veluwe?

Wordt u al enthousiast van uw eigen vakantiehuis in Nederland middenin de prachtige natuur van de Veluwe? En wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij vakantiepark de Woeste Hoogte? Neem dan gerust contact met ons op en wij geven u graag alle informatie! U kunt ons bereiken door te bellen naar 055 378 1793 of door te mailen naar info@dewoestehoogte.nl. Wilt u vast de sfeer van ons vakantiepark ervaren? Kom dan gerust langs voor een bezoekje of reserveer een vakantiehuis voor een paar nachten en ervaar hoe het is om in ons vakantiepark de verblijven!

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar