Deprecated: Non-static method SR_redirect_manager::buddy_press_check_locking() should not be called statically in /var/www/vhosts/derimboe.nl/httpdocs/wp-content/plugins/seo-redirection-premium/custom/lib/cf.SR_redirect_manager.class.php on line 140
Omgeving | De Rimboe Hoenderloo

Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Omgeving

Recreatiepark de Rimboe Hoenderloo

Recreatiepark de Woeste Hoogte Hoenderloo

Onze recreatieparken zijn gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe in het zeer oude plaggestekerdorp Hoenderloo die als centraal vertrekpunt kan dienen voor een verkenningstour van de omgeving. Voor wandelaars, fietsers en natuur- en kunstliefhebbers een ideale plek om tot rust te komen. U wordt omringd door natuur, bossen en u kunt hier in alle stilte het wild eens goed bekijken. Op nog geen 4 km afstand bevindt u zich al bij de ingang van het Nationale park De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller museum en het Jachthuis Sint. Hubertus zijn zeker het bezoeken waard. De omgeving is omringd door de steden Apeldoorn, Arnhem en Ede deze steden geven u nog meer mogelijkheden om alles te halen uit uw verblijf op onze recreatieparken.

In de prachtige bossen van de Veluwe bevinden zich, in het zeer oude plaggestekersdorp Hoenderloo, onze recreatieparken “de Rimboe” en “de Woeste Hoogte”. Het dorp Hoenderloo leent zich uitstekend als centraal vertrekpunt voor een verkenningstour van de omgeving. Zowel voor wandelaars, fietsers en natuur- en kunstliefhebbers dé ideale plek om tot rust te komen. Op onze parken wordt u omringd door de natuur, bossen en kunt u in alle rust het wild eens goed bekijken. Op nog geen 4 kilometer afstand bevindt u zich al bij de ingang van het Nationale park De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller museum en het Jachthuis Sint Hubertus. Deze culturele uitjes zijn tijdens uw verblijf zeker het bezoeken waard. Rondom het park vindt u grote steden als Apeldoorn, Arnhem en Ede. Deze steden geven u nog meer mogelijkheden om alles uit uw verblijf te halen op onze recreatieparken. Tot ziens in Hoenderloo!

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Top locatie mooi in de bossen

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

info@dewoestehoogte.nl
info@derimboe.nl
055 - 378 1793
055 - 378 1793