1 .

Kamperen

Wilt u kamperen op camping de Rimboe & Woeste Hoogte in Hoenderloo? Heerlijk de toerist uithangen in eigen land op de prachtige Veluwe? Kom dan kamperen bij recreatiepark de Rimboe & Woeste Hoogte aan de Krimweg in Hoenderloo. Op onze camping komt u heerlijk tot rust en kunt u genieten van de prachtige natuur. Onze camping ligt op één van de mooiste plekjes! Stap uit het drukke hectische leven en reserveer een plekje op onze gezellige en rustige camping.

Sfeerimpressie

Natuurlijk genieten!

Op onze camping aan de Krimweg in Hoenderloo vindt u ca 15 comfort kampeerplaatsen waar u heerlijk kunt kamperen. We bieden kampeerplaatsen aan voor toeristen, maar ook seizoen plaatsen! Rondom het kampeerveld vindt u een eigen speelplaats voor de kinderen, waar ze heerlijk kunnen ravotten! Klauteren op het klim en klauter toestel. Denkt u ook aan uw zwemkleden; het verwarmde openluchtzwembad met peuterbad ligt tegenover het kampeerterrein. Kortom er is zowel voor jong als oud genoeg te doen! Prachtlocatie

 • Ruime accommodaties
 • Rust en stilte
 • Goede faciliteiten

Of u nu direct aan de van het park wilt verblijven of juist liever de geur van dennennaalden opsnuift in de bossen; er is voor ieder wat wils. Tevens zijn er zowel schaduw als zonrijke plekken verkrijgbaar.

Heeft u een hond? Die hoeft u als u bij ons kampeert niet naar een logeerplek te brengen. Honden zijn op onze camping namelijk ook van harte welkom, mits aangelijnd. Wandelt u heerlijk met uw hond in de prachtige omgeving van de camping.

Arrangementen

Seizoensplaats 24-3-2022 / 30-10-2022 € 1.995,- excl. stroom

 • Bovengenoemde prijzen zijn inclusief caravan of tent, bijzet tent, auto en buitenzwembad
 • Maximaal 1 gezin per plaats
 • De kampeerplekken hebben 6 ampère stroom, CAI-aansluiting en water bij de plek
 • Douchen met €0,50 muntstuk
 • Warm water €0,20 muntstuk
 • Max. 2 huisdieren zijn toegestaan

Plattegrond kampeerveld

Camping in Hoenderloo

Bent u op zoek naar een camping in Hoenderloo? Dan moet u bij Camping De Rimboe en De Woeste Hoogte in Hoenderloo zijn. Hier kunt u heerlijk op vakantie in eigen land. Onze mooie camping met zwembad biedt rust en stilte en heeft ongeveer 15 comfort kampeerplaatsen. Tevens zijn er genoeg speeltoestellen voor kinderen, zodat zij zich compleet uit kunnen leven terwijl u geniet van uw vakantie.

Naast de rust en de fijne speelplaats voor kinderen, ligt er ook een verwarmd openluchtzwembad tegenover onze camping. Hier is ook een peuterbad aanwezig. Voor jong en oud is er op onze camping genoeg te beleven, gewoon in de natuur. Ook honden zijn welkom op onze camping, indien ze aangelijnd zijn. U kunt met uw hond heerlijk wandelen in de omgeving.

Heerlijke natuurcamping in Hoenderloo

 • Ruime accomodaties;
 • Rust en stilte;
 • Goede faciliteiten;
 • Uitgebreide speeltuin voor kinderen;
 • Zwembad tegenover de camping.

Wilt u op onze fijne camping in Hoenderloo verblijven? Reserveer dan direct via onze website. Indien u vragen hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook hebben wij een brochure die u kunt opvragen.

Camping dicht bij de natuur

U kunt op onze camping direct aan het park verblijven, of de heerlijke geur van dennennaalden opsnuiven in de bossen. Er zijn daarnaast ook zon- als schaduwrijke plekken te reserveren. Onze natuurcamping ligt aan de rand van de Veluwe, waar u heerlijk kunt genieten van de natuur. U kunt hier heerlijk wandelen en er is veel te zien.

Diverse arrangementen

Het is uiteraard mogelijk om een kampeerplaats te boeken als u heerlijk op vakantie in eigen land wil maar bij ons kunt u ook diverse arrangementen boeken. U kunt bijvoorbeeld een voorjaarsplaats boeken, een seizoensplaats, najaarsplaats of kiezen voor winterstalling. De arrangementen vindt u onderaan deze pagina.

Ook vakantiehuizen vindt u bij onze camping. De vakantiewoningen liggen in de bossen op de Veluwe. U kunt vanaf uw vakantiehuis direct heerlijk het bos in gaan voor een heerlijke wandeling. Ook kunt u kiezen voor een vakantiehuis op ons park in de buurt van de prachtige vijver die hier aangelegd is. We hebben diverse 4, 5 en 6 persoons huisjes maar we bieden ook groepsaccommodaties van 10 tot 14 personen.

De faciliteiten op camping De Rimboe en De Woeste Hoogte

Wij bieden u diverse faciliteiten op onze camping, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Zo kunt u culinair genieten, van lunch tot diner en alles wat daar tussen in zit bij ons restaurant Smaak van Hoenderloo. Hier kunt u bourgondisch genieten van diverse gerechten. Voor elke gelegenheid hebben wij een menukaart, die wij met passie en liefde voor u samengesteld hebben.

Daarnaast bieden wij een prachtig verwarmd buitenzwembad, die tegenover de camping ligt. U kunt hier heerlijk baantjes trekken of genieten van een drankje op het terras. Ook is er een kinderbad voor de allerkleinsten. Vanaf het terras kunt u uw kinderen perfect in het oog houden.

Reserveer direct

Wilt u een arrangement voor een geheel seizoen op onze heerlijke natuurcamping op de Veluwe boeken? Reserveer dan direct uw plek op De Rimboe en De Woeste Hoogte in Hoenderloo. U kunt zeer eenvoudig via onze website uw seizoensplek boeken. 

Hebt u nog vragen over onze vakantieplaatsen, arrangementen of de camping in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden op en rond onze prachtige camping in Hoenderloo.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!