E-Choppers huren op de Veluwe!

Reserveer hier uw E-Chopper

Klik hier.
Vanaf begin juli kunt u bij de Rimboe en Woeste Hoogte ook terecht voor het huren van E-Choppers!
Wilt u eens wat anders ondernemen met de familie of vriendengroep? Denk dan eens aan het huren van een E-Chopper. Een super leuke en duurzame manier om de omgeving van het vakantiepark eens op een andere manier te ontdekken. Zo ziet u in korte tijd alle highlights van de Veluwe! 🌳🐗

Praktische informatie:
Verhuur van de E-Choppers gaat altijd per 2,5 uur. De kosten bedragen € 30,- per E-Chopper voor maximaal 2,5 uur. Het vertonen van een geldig rijbewijs bij het ophalen van de E-Chopper is verplicht. U kunt uw reservering enkel online maken via de website: Reserveer hier.

U maakt hier binnen enkele seconden uw reservering en rekent ook direct af per iDEAL of creditcard. Let op: u dient de reservering zelf te maken, dit kunnen wij niet voor u doen.
Let op: het huren van een E-Chopper is enkel toegestaan wanneer u een geldig rijbewijs of scooterrijbewijs kunt aantonen. Heeft u nog geen rijbewijs? Dan is het niet mogelijk om een E-Chopper te huren. Op de E-Chopper is één persoon toegestaan. Kids achterop is mogelijk van 8 tot maximaal 15 jaar. Het maximumgewicht is 130 kilo per chopper.
Let op; met meer gewicht wordt de actieradius wel minder.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!