Faciliteiten

Welkom bij De Rimboe & Woeste Hoogte

Het vakantiepark is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Hoenderloo op nog geen 3 km afstand van Nationale Park de Hoge Veluwe. Vanaf het vakantiepark wandel, fiets en mountainbike je direct het bos met verschillende knooppunten in. Kinderen kunnen hier samen spelen in de speeltuinen en het zwembad.

 

Receptie

Onze receptie is iedere dag geopend voor al uw vragen! Wij zijn gevestigd op Krimweg 160. Graag tot ziens bij ons in de receptie.

Verwarmd buitenzwembad

Ons verwarmde buitenzwembad opent medio mei.

Maandag t/m zondag   09:00 – 19:00 uur
De openingstijden zijn weersafhankelijk.

 

Zwembad (+ spetterbad) voor kids

Ons nieuwe verwarmde buitenzwembad met spetterbad voor de kids opent medio mei.

Maandag t/m zondag   09:00 – 19:00 uur
De openingstijden zijn weersafhankelijk.

De Smaak van Hoenderloo

Van lunch tot een heerlijke borrel en van diner tot high tea, ontdek de culinaire hoogstandjes van ons restaurant Smaak van Hoenderloo. Het draait hier om het op bourgondisch wijze genieten van uw gerechten. 
Reserveren kunt u via 055- 303 49 25.

De openingstijden vindt u terug op de website van de Smaak van Hoenderloo!

Brasserie de Kleine Trek

In ons gezellige brasserie bieden wij u vele vormen van ontspanning aan. U kunt een keutje leggen aan een van onze biljarttafels, een biertje drinken of genieten van een lekker bakje koffie. Tijdens voetbalwedstrijden staat onze televisie altijd aan, dus een gezellig middagje/avondje voetbal kijken is hier mogelijk.

Cafetaria

Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij bieden een breed assortiment aan heerlijke en verse friet, snacks, broodjes, menu’s, hamburgers en ijs. Naast al deze lekkernijen bieden we ook Plate gerechten. 

Wandel- en fietsroutes

Vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte is gelegen tussen de prachtige bossen van de Veluwe. Het vakantiepark kan daarom uitstekend dienen als vertrekpunt van een ontspannen wandeling of fietstocht. De routes nemen je mee door de bossen en heidevelden van de Veluwe. Dat wordt een dagje bijtanken in de uitgestrekte natuur.

Fietsverhuur

De Rimboe & Woeste Hoogte kan ideaal dienen als centraal vertrekpunt voor een verkenningstour van de omgeving. Huur uw fiets, mountainbike, elektrische fiets en meer bij de receptie.

Speeltoestellen

  • Klimrekken en schommels
  • Speeltoestellen
  • Rots klimwand
  • Multifunctioneel sport- en speelveld

Diervriendelijk

Heeft u plannen om er even tussenuit te gaan met het hele gezin en bent u op zoek naar een vakantiehuis waar u ook uw huisdier mee mag? De Rimboe en Woeste Hoogte is een diervriendelijk vakantiepark. U hoeft geen oppas te regelen, maar neemt uw hond gezellig mee naar ons vakantiepark in Hoenderloo. Maximaal 2 huisdieren per vakantiewoning. 

Activiteiten

Op ons vakantiepark kunt u gratis gebruik maken van onze sport- en animatieactiviteiten. Op feestdagen of het hoogseizoen kunt u gezellig knutselen met ons animatieteam of deelnemen aan leuke toernooien of heerlijk ontbijten met onze mascotte Boezy Woezy. Er is voor ieder wat te beleven! 

Wasserette

Wanneer u langer komt recreëren op ons park, is het wel zo prettig dat u af en toe even een was kunt draaien. Op zowel De Rimboe als de Woeste Hoogte vindt u een wasserette. De kosten voor het draaien van een was is 4,50. De was drogen kost €3,50. U kunt alleen contactloos met een pinpas betalen.


Internet en televisie

De afgelopen periode is het bestaande coaxnetwerk geschikt gemaakt voor levering van het Ziggo televisie & internet signaal.

Vuurwerkvrij vakantiepark

Viert u oud en nieuw het liefst in alle rust? Of is uw huisdier bang voor al het lawaai? Geen harde knallen en vuurpijlen. Hier geniet u in alle rust van een ontspannen, veilige en knalvrije jaarwisseling! Het is mogelijk om een vakantiehuis te huren tijdens Oud en Nieuw!

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!