Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Een mooi chalet kopen in Hoenderloo

Heeft u interesse om een chalet te kopen in Hoenderloo?

Bent u op zoek naar een plek in prachtige afwisselende natuur, veel recreatie, verschillende restaurants en wandel- en fietsroutes? Een mooie plek die echt van uzelf is waar u heen kan wanneer u dat wenst? Denk er dan eens aan om een chalet te kopen in Hoenderloo. Bij De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo bieden wij diverse soorten woningen voor zeer uiteenlopende budgetten aan in een geweldige omgeving waar u met een verschillend aantal personen in kunt verblijven en samen kunt genieten, samen met de kinderen. Komt u ook uw perfecte vakantiewoning in Hoenderloo bekijken?

Waarom een chalet kopen in Hoenderloo?

Wanneer u besluit een chalet te kopen in Hoenderloo kunt u altijd genieten van uw eigen privéplekje waar u heerlijk tot rust kunt komen, terwijl u wel altijd toegang heeft tot onze verschillende faciliteiten: restaurants, snackbar, een openluchtzwembad, een kinderboerderij, speeltuinen, een partycentrum een prachtige wandel- en fietsroutes. Ons vakantiepark en de omgeving van Hoenderloo hebben beide veel te bieden zodat u uw tijdens uw verblijf keuze heeft uit vele uiteenlopende activiteiten.

Bent u erg geïnteresseerd in een chalet kopen in Hoenderloo, maar twijfelt u of u het wel kunt bekostigen? U kunt bij ons veel kanten op. Ons variërende aanbod aan koopwoningen start bij prijzen van 20.000 euro tot zo’n 150.000 euro per kavel. Wanneer u wel wilt genieten van een prachtig vakantiehuis naar wens in deze mooie omgeving maar niet de optie heeft om te kopen, bieden wij ook mogelijkheden aan tot het huren van verschillende woningen, waar u vervolgens (deels) in kunt verblijven. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie over een chalet kopen in Hoenderloo?

Lijkt het u heerlijk om een plekje te hebben op recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte en bent u benieuwd naar uw opties om een chalet te kopen in Hoenderloo? Dan kunt u voor het meest actuele aanbod en voor vragen of meer informatie contact met ons opnemen. U kunt gelijk onze brochure aanvragen of de mogelijkheden bespreken om een aantal overnachtingen te boeken in één van onze vakantiewoningen, zodat u de omgeving zelf kunt leren kennen.

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar