1 .

INFORMATIEPAGINA BETREFFENDE HET CORONAVIRUS (COVID-19)

Graag informeren wij u over de ontwikkelingen betreffende het nieuws over het Coronavirus (COVID-19), en hoe wij hier als vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte mee omgaan.

Ons vakantiepark is geopend

U bent nog steeds van harte welkom op ons vakantiepark! Ons vakantiepark is juist gericht om rustig en natuurlijk te recreëren, onze vakantiehuizen staan apart van elkaar, hierdoor is de impact van verspreiding van het Coronavirus bij ons niet snel te verwachten.

In en uit- check procedure

Indien u liever persoonlijk contact vermijdt kunnen wij de incheck klaar te leggen en kunt u bij uitcheck uw sleutels deponeren in de brievenbus. Wilt u zo vriendelijk zijn dit telefonisch of per e-mail aan ons door te geven? Wij willen u vriendelijk danken u voor uw begrip.

Omboeken/ annuleren

Als u een verblijf heeft geboekt op vakantiepark De Rimboe of Woeste Hoogte en durft u het niet aan om vakantie te vieren op ons park. Dan kunt u de reservering 14 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een nieuwe periode. Mocht er prijsverschil zitten tussen de huidige en nieuwe periode dient u dit verschil bij te betalen. Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail verder en vertellen u graag over de mogelijkheden. Wanneer u uw boeking wilt annuleren gelden de voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering.

Graag vragen wij u om, wanneer u symptomen heeft van het coronavirus, geen vakantie te boeken, of wanneer u al een vakantie geboekt heeft, deze om te boeken. Dit in verband met de gezondheid van onze overige gasten en onze medewerkers.

Vakantiehuis huren

Al onze vakantiewoningen hebben een prachtige ligging middenin de bossen van De Veluwe. U kunt vanaf uw chalet zo de bossen in lopen. Of kiest u liever voor een verblijf midden op ons park in de nabijheid van een prachtige vijverpartij? Ons park biedt verschillende mogelijkheden.

Naast onze ruime 4- 5 en 6- persoonshuisjes biedt de Rimboe en Woeste Hoogte ook groepsaccommodaties aan van 10-14 personen.

Restaurant De Smaak van Hoenderloo

We kijken er naar uit om u weer een Smaak(vol) welkom te heten bij De Smaak van Hoenderloo! Ondanks de extra maatregelen en de gepaste afstand willen we er voor u een smaakvolle avond van maken zoals u van ons gewend bent. Wilt u liever niet uiteten? Dan kunt u ook genieten van een heerlijk afhaalmenu.

  • Bekijk hier de menukaart.
  • Bekijk hier het afhaal menu.

Zwembaden

U bent vanaf vandaag van harte welkom in het zwembad op De Rimboe & Woeste Hoogte. Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken zich aan de onderstaande richtlijnen te houden. Bedankt voor uw aanpassingsvermogen.

Richtlijnen

  • Gasten douchen in hun vakantiehuis en maken ook thuis gebruik van het toilet.
  • Op de grond zijn strepen te vinden. Deze strepen tonen de 1,5 meter afstand aan.
  • Douches en toiletten blijven vooralsnog gesloten.
  • Afval moet worden meegenomen naar het vakantiehuis.
  • Er mag niet worden gegeten en gedronken.
  • In en rondom het zwembad dient ten alle tijde 1,5 meter afstand gehouden te worden (met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar).

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!