Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Informatiepagina betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Laatste aanpassing: 25 maart 2020, 00.09 uur.

Graag informeren wij u over de ontwikkelingen betreffende het nieuws over het Coronavirus (COVID-19), en hoe wij hier als vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte mee omgaan.

Ons vakantiepark is geopend

U bent nog steeds van harte welkom op ons vakantiepark! Ons vakantiepark is juist gericht om rustig en natuurlijk te recreëren, onze vakantiehuizen staan apart van elkaar, hierdoor is de impact van verspreiding van het Coronavirus bij ons niet snel te verwachten.

In en uit- check procedure

Helaas zijn wij wel genoodzaakt om andere procedures te hanteren voor de check-in en check out. Door de richtlijnen die wij moeten hanteren zijn wij genoodzaakt uw incheck klaar te leggen en kunt u bij uitcheck uw sleutels deponderen in de brievenbus. Wij hadden u graag persoonlijk in onze receptie ontvangen, maar in het kader van uw en onze veiligheid, zijn wij nu helaas genoodzaakt anders te werken. Wij willen u vriendelijk danken u voor uw begrip.

Omboeken / annuleren

Als u een verblijf heeft geboekt op vakantiepark De Rimboe of Woeste Hoogte met aankomst van vandaag t/m 6 april 2020 kunt u deze kosteloos omboeken naar een nieuwe periode. Mocht er prijsverschil zitten tussen de huidige en nieuwe periode dient u dit verschil bij te betalen. Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail verder en vertellen u graag over de mogelijkheden. Wanneer u uw boeking wilt annuleren gelden de voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering.

Graag vragen wij u om, wanneer u symptomen heeft van het coronavirus, geen vakantie te boeken, of wanneer u al een vakantie geboekt heeft, deze om te boeken. Dit in verband met de gezondheid van onze overige gasten en onze medewerkers.

Restaurant De Smaak van Hoenderloo

Ons restaurant is vanaf zondag 15 maart 18.00 uur gesloten om zo de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Het sluiten van De Smaak van Hoenderloo geldt in ieder geval tot 6 april. Zodra er meer bekend is zullen wij u hierover berichten.

Wij zijn wel geopend voor afhalen & bezorgen! Wij hebben heerlijke pizza’s, verse daghappen & huisgemaakte menu’s.

  • Bezoek hier de website.
  • Bekijk hier het hele menu.

 

 

 

 

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar