Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo      /      055 378 1793 of info@derimboe.nl

  • Prachtlocatie
  • Ruime accomodaties
  • Rust en stilte
  • Goede faciliteiten

Chalet kopen op de Veluwe

Wilt u een chalet kopen op de Veluwe?

Heeft u behoefte om er eens heerlijk een paar dagen tussenuit te gaan? U heeft ongetwijfeld mooie plaatjes in uw hoofd van uw favoriete vakantiebestemming, ver weg van Nederland. Maar voor natuur, rust, recreatie en mooie plaatsen hoeft u gelukkig niet ver te reizen. De Veluwe biedt het allemaal en méér! Wordt u al vrolijk bij het idee om in eigen land een prachtige plek te hebben waar u altijd, in ieder seizoen heen kunt om te genieten van de mooie omgeving en de rust? Bij De Rimboe & De Woeste Hoogte zijn er tal van mogelijkheden om een chalet te kopen op de Veluwe!

Chalet Veluwe Veluwehoeve

Wat biedt de Woeste Hoogte u bij een chalet kopen op de Veluwe?

De Rimboe & De Woeste Hoogte zijn twee naast elkaar gelegen recreatieparken, ieder met verschillende soorten vakantiewoningen. Door de prachtige, rustige omgeving in de bossen is de locatie erg geliefd bij jong en oud. Als u besluit een chalet te kopen op de Veluwe, vindt u naast de prachtige natuur ook een openluchtzwembad, speeltuinen, een kinderboerderij, partycentrum ‘De Smaak van Hoenderloo’, restaurants met een snackbar en buitenterras en verschillende wandel- en fietsroutes.

Chalet Veluwe kopen - Veluwehoeve

Bent u geïnteresseerd om een chalet te kopen op de Veluwe en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn met uw beschikbare budget? Wij bieden u diverse verschillende woningen aan voor variërende prijzen. U hoeft niet per se een groot budget te hebben om te genieten van uw eigen plekje op de Veluwe. Wij bieden voor ieder wat wils. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om een eigen stuk grond te kopen, maar bieden wij ook opties voor het huren van diverse soorten woningen voor een redelijke prijs, waar u vervolgens gedeeltelijk kunt wonen. De woning naar keuze wordt aangeboden inclusief stoffering, tuin en berging.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze beschikbare woningen, de prijzen en de omgeving? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op en vraag onze brochure aan. Bent u erg geïnteresseerd in een chalet kopen op de Veluwe, maar wilt u de omgeving eerst zelf beter leren kennen? Dan kunt u altijd langskomen of voor een paar nachten een vakantiehuisje boeken.

Contact opnemen Huren Kopen

Recensies

4/5

Goed eten,goede ambiance….

5/5

Geweldig. Heerlijk rustige camping in het bos

4/5

Midden op de hoge Veluwe een camping waar rust en ruimte je laten wegdromen van de alledaagse sores.

5/5

Mooi gelegen park midden in de bossen.

5/5

Wat een fijne camping, met veel hulpvaardige mensen! Heb er een geweldig vakantiegevoel zo midden in de natuur!

5/5

heerlijke camping midden in het bos echt genieten

5/5

Heel kort gewoon doen.

4/5

Heerlijk in de natuur. Er was behoorlijk wat achterstallig onderhoud, maar sinds vorig jaar nieuwe eigenaars die enorm het park aan het opknappen zijn. En elke keer bij komst zie je weer een positieve verandering. Als het kon, zou ik nu 4en een halve ster plaatsen en verwacht hier gauw beslist 5 sterren te kunnen plaatsen.

5/5

Een vakantiepark dat helemaal gerenoveerd wordt. Het ziet er steeds beter uit en heeft een prachtig nieuw zwembad gekregen.

5/5

Mooie park, entree is mooi opgeknapt, rest van het park maakt grote stappen voorwaarts…

5/5

Geweldig, zijn goed bezig om er weer een camping van te maken. Top

5/5

Super Camping Gezellig en Hond Vriendelijk. Nu bezig met Metamorfose Wordt Prachtig.

4/5

Een heerlijk plaats in de natuur en een mooie camping

5/5

Top locatie mooi in de bossen

5/5

Ik kom er al 40 jaar