08 november 2022 | 1 min. leestijd
Omgeving
Tips

Samen op vakantie met uw kinderen?

Romy
Redacteur
Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie samen met uw kinderen? Kom naar Vakantiepark De Rimboe en de Woeste Hoogte! Ons recreatiepark biedt verschillende faciliteiten en activiteiten, zowel binnen als buiten ons vakantiepark, die ervoor zorgen dat u een fantastische tijd samen heeft met uw gezin.

Kindvriendelijk vakantiepark

Binnen ons kindvriendelijke vakantiepark is er ruimte voor verschillende activiteiten. Zo is in het hoogseizoen het zwembad geopend, hebben we verschillende sport- en animatieactiviteiten en kunnen uw kinderen zich heerlijk uitleven op een van onze speeltoestellen.

Ontdek de omgeving

Liever de omgeving ontdekken? Geen probleem! Vakantiepark De Rimboe en de Woeste Hoogte is gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe. Ga tijdens uw vakantie met het gezin een dagje naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Of bezoek het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers’ Zoo of Kinderpretpark Juliatoren. 

Bent u enthousiast geworden en wilt u zo snel mogelijk een accommodatie boeken om samen met uw kinderen een onvergetelijke tijd te beleven?