Vakantiehuis type Boshoeve

Midden in de bossen van de Veluwe staat deze nieuwe vakantiewoning genaamd ‘’de Boshoeve’’. Kenmerkend van dit type is de prachtige midden-woonkamer. Wanneer u hier naar binnen wandelt is het eerste dat in het oog springt de mooie ruimte die gecreëerd is door de hoogte.  

Recreëren in type Boshoeve is optimaal genieten het hele jaar door. Niet alleen door de duurzame materialen die gebruikt zijn, maar de vakantiewoning is uiteraard winterhard gemaakt. Zomer of winter, u kunt hier het hele jaar door verblijven. De compleet ingerichte, moderne woonkeuken is uitgerust met alle hedendaagse gemakken zoals een gaskookplaat, oven- combi magnetron, afzuigkap en koelkast met vriesvak.

Via de openslaande deuren komt u in de nieuw aangelegde tuin. Waar u in alle rust de eekhoorntjes kunt bekijken. Aan de woonkamer grenzen de twee slaapkamers met prachtige kastenwanden. De kastenwanden zijn voorzien van ledverlichting. Praktisch en energiezuinig. Deze woning is dus beschikbaar voor 4 – personen.

De luxe badkamer met een tegelvloer en is helemaal van deze tijd door de moderne afwerking. De woning wordt compleet gestoffeerd aan u opgeleverd. Maar ook de hele inrichting kan verzorgd worden, dit kunt u doen in samenspraak met interieur stylistes om er echt je eigen plekje van te maken.

Dit vakantiehuis is ideaal ingericht voor eigen gebruik maar kunt u eventueel ook met de verhuur combineren.

Wilt u meer informatie of wenst u een afspraak om deze woning te bezichtigen? U bent uiteraard van harte welkom. Via onze contactpagina kunt u een afspraak maken.

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!