Open Huis bij vakantiepark De Rimboe en Woeste Hoogte

Zaterdag 11 en zondag 12 juni

Heeft u interesse in een luxe, moderne vakantiewoning op de Veluwe? Of droomt u altijd al van uw eigen vakantiehuis in de bossen? Een luxe woning met alle hedendaagse gemakken, maar ook gezellig en sfeervol ingericht?

Dan nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met ons vakantiepark, de mensen en bovenal ons aanbod aan vakantiewoningen in verschillende prijsklassen!

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni staan verschillende verkoopadviseurs graag voor u klaar om ons aanbod te laten zien, u meer informatie te vertellen of over het park rond te leiden zodat u een goede indruk van het park en de woningen kunt krijgen.

Zo hebben wij verschillende soorten vakantiewoningen te koop waarvan het merendeel vrijblijvend te bezichtigen is tijdens de Open Huis dagen. Ook hebben wij een aantal demo woningen beschikbaar, van bijvoorbeeld een Wildhoeve, maar ook een Boszicht woning.

Aanvullende informatie vakantiewoningen:

Boszicht v.a. € 277.000, -

Deze fantastische nieuwe vakantiewoning biedt u als potentiële eigenaar echt alle denkbare luxe. Wat dacht u van een dakterras, standaard granieten aanrechtblad in de keuken? Ook wordt deze woning standaard afgeleverd met een zonnescherm, led verlichtingin de woonkamer en badkamer en een wandhaard. Ook is het mogelijk om tegen meerprijs de woning gasloosuit te laten voeren. Naast al dit, zit er natuurlijk een compleet ingerichte keuken, een nette badkamer en een luxe interieurpakket in.

Hertenhoeve v.a.€ 169.500, -

Deze prachtige nieuwe woning heeft van die typische hoge raampartijen. Hierdoor geniet u van een heerlijk uitzicht vanaf uw woonkamer.
De Hertenhoeve is geschikt voor minimaal 4 tot maximaal 6 personen. Door de hoge plafonds voelt de woning ruim en licht aan.
Met een compleet ingerichte keuken, moderne badkamer en prachtig interieur voldoet deze woning aan alle wensen van deze tijd.

Wildhoeve v.a. € 159.500, -

Deze dubbele vakantiewoning met grijze of zwarte buitenkant heeft een prachtige ruime woonkamer met grote raampartijen. De woning is geschikt voor 4-6 personen en heeft 3 slaapkamers. In de slaapkamers vindt u praktische inbouwkasten. Verder is de woning compleet ingericht en voorzien van alle

Hedendaagse gemakken. Tel daar een moderne keuken en nette badkamer bij op en u vindt hier een prachtige woning.

Heidehoeve (basis) v.a. € 139.500, -

Deze vakantiewoning is de voordeligste woning van de verschillende die wij beschikbaar hebben, maar is zeker niet de minste. Voor deze prijs heeft u een prachtige woning die uiteraard voldoet aan alle wensen.

Er zit een nette badkamer in, de keuken is praktisch en compleet ingericht. Ook voor deze woning hebben wij een prachtige, luxe interieurpakket beschikbaar.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!