Aanbod vakantiehuizen

Vakantiehuis kopen op de Veluwe | Aanbod vakantiehuizen

Wilt u een vakantiehuis kopen op de Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland? Op recreatiepark De Rimboe en Woeste Hoogte in Hoenderloo worden mooie vakantiewoningen te koop aangeboden. We hebben een divers aanbod aan vakantiehuizen in verschillende prijscategorieën. Ontdek onze verschillende vakantiewoningen op deze pagina.

Houdt u het alleen bij dromen van een vakantiehuisje kopen op de Veluwe? Of zet u de eerste stap en neemt u (vrijblijvend) contact met ons op? Wij heten u in ieder geval van harte welkom op ons vakantiepark De Rimboe en Woeste Hoogte in Hoenderloo!

Heide Hoeve

v.a. € 139.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Wild Hoeve

v.a. € 159.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Herten Hoeve

v.a. € 169.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Nieuwste projecten op ons resort

In de prachtige bossen van Hoenderloo en midden op de Veluwe, ontwikkelt De Rimboe & Woeste Hoogte nieuwe fases. In deze ontwikkelingen worden er mooie vijver kavels en boskavels met moderne vakantiewoningen gerealiseerd.

Fase 1: Veluwebron

Afgerond

 

Fase 2: Hertenbron

Afgerond

 

Fase 3: Heidebron

Afgerond

Fase 4: Boszicht

In ontwikkeling

Uw eigen vakantiewoning bij De Rimboe & Woeste Hoogte? Dat is mogelijk! Bij fase Boszicht komen luxe vakantiewoningen met dakterras deze zijn uitermate geschikt voor recreatief eigen gebruik, maar ook uitermate geschikt als beleggingsobject. Een prachtig gelegen vakantiepark midden op De Veluwe omringd door bossen, water, natuur, cultuur en gezelligheid.

Occasions

Occasion aanvraag

We hebben een aantal gebruikte chalets voor u in ons aanbod. De prijzen zijn vanaf € 50.000,-. We hebben een beperkt aanbod aan gebruikte vakantiewoningen beschikbaar. Komt u gerust kijken of de woning en plek passend is voor u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 055-378 17 93 of stuur een e-mail naar info@derimboe.nl

Algemeen:

  • Eigen parkeerplaats.
  • Koop of huurgrond mogelijk.
  • Alle occasions zijn aangesloten op de infrastructuur van het park.
  • Maak gebruik van de faciliteiten op het vakantiepark.

De foto's zijn een greep uit ons aanbod. Vraag via bovenstaande button de leaflets op. 

Vakantiehuis kopen op de Veluwe

Op de Rimboe en de Woeste Hoogte hebben we aanbod beschikbaar voor bijna elk budget. Zo vindt u altijd wel een vakantiewoning die naadloos aansluit bij uw wensen en budget. Ook heeft u de mogelijkheid om mee te denken over de inrichting. Naast het kopen van uw eigen vakantiewoning met grond op de Veluwe is het ook mogelijk om grond te huren tegen een schappelijke prijs. 

Over het algemeen vindt u het meeste aanbod op onze website. Staat er toch niet een vakantiehuis bij wat u zoekt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, of vul het contactformulier in voor aanvullende informatie over een recreatiewoning kopen op de Veluwe. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vakantiewoning kopen bij De Rimboe & Woeste Hoogte

Wanneer u besluit om een vakantiehuis te kopen op de Veluwe in Hoenderloo, mag u zich verzekeren dat u altijd een woning vindt met een rustige locatie. U vindt hier altijd wel een plekje middenin de natuur en u wandelt zo het bos in. 

Lekker een paar dagen ertussenuit. Op de Veluwe kunt u niet alleen heerlijk ontspannen, maar ook actief bezig zijn tijdens een fiets- of wandeltocht in de prachtige bossen in de directe omgeving van het vakantiepark. U vindt bij ons rust en ruimte in overvloed.

Kortom, u vindt hier rust, ruimte, natuur en vertier. Wat wilt u nog meer? Graag tot ziens bij Vakantiepark De Rimboe en Woeste Hoogte! 

Faciliteiten op het vakantiepark

U kunt tevens gebruikmaken van de faciliteiten op ons park. Zo is er een restaurant, brasserie, snackbar, speeltuin en twee openluchtzwembaden. Ook vindt u bij de receptie verschillende wandel- en fietsroutes. En ook uw huisdier is bij ons van harte welkom. Per kavel/ chalet zijn maximaal twee huisdieren toegestaan.

 

"Wij hebben een uniek aanbod aan nieuwe en gebruikte vakantiewoningen voor eigen gebruik. Bij nieuwe vakantiehuizen is er zelfs de mogelijkheid tot verhuur!"

 

Prijzen

De prijzen van de vakantiewoningen die te koop staan op ons recreatiepark op de Veluwe variëren, zodat er voor bijna ieder budget een geschikte vakantiewoning te koop staat. U kunt namelijk al een vakantiehuisje kopen op de Veluwe vanaf een bedrag van € 50.000,-. Ook is het mogelijk om een kavel te kopen, het kopen van een kavel heeft een vanaf prijs van € 60.000,-.

Is het voor u niet haalbaar om een vakantiewoning te kopen op ons recreatiepark in Hoenderloo, maar wilt u toch genieten van uw eigen plekje midden op de Veluwe? Dat is geen probleem, u kunt bij ons ook terecht om een vakantiewoning te huren. Kortom: ons vakantiepark biedt voor ieder wat wils.

Mogelijkheden

Een eigen recreatiewoning op de Veluwe kopen. Doordat wij aanbod in verschillende prijscategorieën hebben, is er veel mogelijk. Op vakantiepark de Woeste Hoogte staan vakantiehuizen te koop en te huur tegen diverse prijzen. Wellicht zijn er ook opties voor u! Is dit al langere tijd een droom van u en bent u ontzettend benieuwd naar wonen op de Veluwe en de mogelijkheden die er zijn? Bekijk dan direct ons ruime aanbod vakantiehuizen en wie weet geniet u op korte termijn ook van uw eigen prachthuisje op de Veluwe. 

Waarom een vakantiehuisje op de Veluwe kopen?

Wilt u graag een vakantiehuis kopen of huren op de Veluwe om hier meerdere keren per jaar te verblijven? Dan is ons park en onze chalets uitermate geschikt. Wij zetten graag de voordelen van een vakantiehuis op de Veluwe voor u op een rij.

Omdat het recreatiepark midden op de Veluwe gevestigd is, is er voor de natuurliefhebbers een hoop te beleven op en in de omgeving van het park. Hier wordt u omringd door bossen en kunt u in stilte genieten van de prachtige natuur. Misschien komt u tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur wel een hert of een wild zwijn tegen.

Dat u zich midden in een bos bevindt, betekent echter niet dat er in de omgeving van het vakantiepark weinig te beleven valt. In tegendeel zelfs. Zo vindt u al op korte afstand van ons vakantiepark:

  • U kunt volop wandelen, fietsen en andere activiteiten ondernemen in de omgeving.
  • Het dorpje Hoenderloo biedt u alle faciliteiten en voorzieningen die u nodig heeft, evenals het vakantiepark zelf.
  • In de omgeving kunt u naast de bosrijke natuur ook genieten van kunst, waaronder in het Kröller-Müller Museum en het Jachthuis Sint Hubertus.
  • Gezellige steden als Arnhem, Apeldoorn en Ede op korte rijafstand.
  • Leuke attractieparken voor het hele gezin, zoals Apenheul en Julianatoren.
  • Kortom: de Veluwe is bepaald niet saai, maar juist prachtig en er valt genoeg te beleven!

De omgeving van het vakantiepark

Op een kleine 4 km afstand van ons vakantiepark vindt u al de ingang van het Kröller-Müller Museum, het Jachthuis Sint Hubertus en het Nationale Park de Hoge Veluwe. U kunt natuurlijk ook rondstruinen in het oude plaggestekerdorp Hoenderloo. Zoekt u liever de wat grotere steden op? Apeldoorn, Ede en Arnhem liggen op korte rijafstand.

Vakantiehuis kopen op de Veluwe?

Bent u benieuwd naar onze vakantiehuisjes en zou u graag meer informatie willen ontvangen over de prijzen, de ligging/omgeving en de verschillende types vakantiewoningen? Als u overweegt een vakantiewoning op de Veluwe te kopen, bent u bij de Rimboe en Woeste Hoogte aan het juiste adres.

Vraag direct een brochure aan voor meer informatie of maak een afspraak om langs te komen. Wij laten u graag zien hoe mooi het is op de Veluwe. Kortom kom gerust langs en maak vrijblijvend kennis met het park en de omgeving. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!