1 .

Aanbod vakantiehuizen

Vakantiehuis kopen | Aanbod vakantiehuizen

Wilt u een vakantiehuis kopen midden in de natuur van Nederland? Dan bent u recreatiepark De Rimboe en Woeste Hoogte in Hoenderloo aan het juiste adres. Op deze mooie plek kunt u niet alleen heerlijk ontspannen, maar ook actief bezig zijn tijdens een fiets- of wandeltocht.

Zowel op ons resort De Rimboe als De Woeste Hoogte is er aanbod aan vakantiehuizen in diverse prijscategorieën. Ook heeft u de mogelijkheid om mee te denken over de inrichting. Zo vindt u altijd wel een vakantiewoning dat naadloos aansluit bij uw wensen en budget.

Houdt u het alleen bij dromen van een vakantiehuis op de Veluwe? Of zet u de stap en neemt u (vrijblijvend) contact met ons op? Wij heten u in ieder geval van harte welkom op ons vakantiepark De Rimboe en Woeste Hoogte in Hoenderloo!

Ontdek hier onze type vakantiewoningen

Op de Rimboe en de Woeste Hoogte hebben we aanbod beschikbaar voor bijna elk budget. Naast het kopen van uw eigen grond op de Veluwe is het ook mogelijk om grond te huren tegen een schappelijke prijs. U vindt hier rust en ruimte in overvloed.

Over het algemeen vindt u het meeste aanbod terug op onze website. Staat er toch niet helemaal bij wat u zoekt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in voor een recreatiewoning op de Veluwe. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Woeste Hoeve

v.a. € 129.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Heide Hoeve

v.a. € 129.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Wild Hoeve

v.a. € 149.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Herten Hoeve

v.a. € 159.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Nieuwste projecten op ons resort

In de prachtige bossen van Hoenderloo en midden in de Veluwe, ontwikkelt De Rimboe & Woeste Hoogte fase 1: Veluwebron en fase 2: Hertenbron. In deze ontwikkeling worden er mooie vijver kavels met moderne vakantiewoningen gerealiseerd.

Fase 1: Veluwebron

In het mooie Hoenderloo ben je één met de natuur. Vele rustzoekers gingen je voor. Ze recreëren of verhuren met veel plezier op dit bijzondere plekje op de Veluwe. Nu komen de laatste 6 vakantiewoningen te koop.

Fase 2: Hertenbron

Uw eigen vakantiehuis bij De Rimboe & Woeste Hoogte? Dat is mogelijk! Onze vakantiehuizen zijn uitermate geschikt voor recreatief eigengebruik maar ook uitermate geschikt als beleggingsobject. Een prachtig gelegen vakantiepark midden in De Veluwe omringd door bossen, water, natuur, cultuur en gezelligheid.

Occasions

Occasion aanvraag

We hebben een aantal gebruikte chalet’s voor u in ons aanbod. De prijzen zijn vanaf € 10.000,-. Het aanbod is divers dus altijd een leuke vakantiewoning voor ieder budget. Of de plek interessant is… Komt u vooral kijken en proef de sfeer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 055-378 17 93 of stuur een e-mail naar info@derimboe.nl

Algemeen:

  • Eigen parkeerplaats.
  • Koop of huurgrond mogelijk
  • Alle occasions zijn aangesloten op de infrastructuur van het park
  • Maak gebruik van de faciliteiten op het park

De foto's zijn een greep uit ons aanbod. Vraag via bovenstaande button de leaflets op. 

Vakantiewoning kopen bij De Rimboe & Woeste Hoogte

Wanneer u besluit om een vakantiewoning te kopen in Hoenderloo, mag u zich verzekeren dat u altijd een woning vindt met een rustige locatie. U vindt hier altijd wel een plek middenin de natuur. U wandelt zo het bos in. 

Lekker een paar dagen er tussenuit. De rust opzoeken, maar ook actief fietsen of wandelen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  U kunt tevens gebruikmaken van de faciliteiten op ons park. Zo is er een restaurant, brasserie, snackbar, speeltuin en twee openluchtzwembaden. Ook vindt u bij de receptie verschillende wandel- en fietsroutes.
En ook uw huisdier is bij ons van harte welkom. Per kavel/ chalet zijn maximaal twee huisdieren toegestaan.

Kortom u vindt hier rust, ruimte, natuur en vertier. Wat wilt u nog meer? Graag tot ziens bij Vakantiepark De Rimboe en Woeste Hoogte! 

"Wij hebben een uniek aanbod aan nieuwe en gebruikte woningen voor eigen gebruik. Bij nieuwe woningen is er zelfs de mogelijkheid tot verhuur!"

 

Prijzen

De prijzen van de vakantiewoningen die te koop staan op ons recreatiepark op de Veluwe variëren, zodat ervoor bijna ieder budget een geschikte vakantiewoning te koop staat. U kunt namelijk al een vakantiewoning kopen vanaf een bedrag van € 10.000,-. Ook is het mogelijk om een kavel te kopen, het kopen van een kavel heeft een vanaf prijs van € 50.000,-. Is het voor u niet haalbaar om een vakantiewoning te kopen op ons recreatiepark in Hoenderloo, maar wilt u toch genieten van uw eigen plekje midden op de Veluwe? Dat is geen probleem, u kunt bij ons ook om een vakantiewoning huren. Naast huren of kopen, kunt u hier ook kamperen! Kortom: ons vakantiepark biedt voor ieder wat wils.

Mogelijkheden

Een eigen vakantiewoning op de Veluwe kopen. Doordat wij aanbod in verschillende prijscategorieën hebben is er veel mogelijk. Op vakantiepark de Woeste Hoogte staan vakantiehuizen te koop en te huur tegen diverse prijzen. Wellicht zijn er ook opties voor u! Is dit al langere tijd een droom van u en bent u ontzettend benieuwd naar wonen op de Veluwe en de mogelijkheden die er zijn? Bekijk dan direct ons ruime aanbod vakantiehuizen en wie weet geniet op korte termijn ook van uw eigen prachthuisje op de Veluwe. 

Waarom een vakantiewoning op de Veluwe kopen?

Wilt u graag een vakantiehuis kopen of huren om hier meerdere keren per jaar te verblijven? Dan is ons park en onze chalets uitermate geschikt.  Wij zetten graag de voordelen van een vakantiehuis op de Veluwe voor u op een rij. Omdat het recreatiepark midden op de Veluwe gevestigd is, is er voor de natuurliefhebbers een hoop te beleven op en in de omgeving van het park. Hier wordt u omringd door bossen en kunt u in stilte genieten van de prachtige natuur. Misschien komt u tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur wel een hert of een wild zwijn tegen. Dat u zich midden in een bos bevindt, betekent echter niet dat er in de omgeving van het vakantiepark weinig te beleven valt. In tegendeel zelfs. Zo vindt u al op korte afstand van ons vakantiepark:

  • U kunt volop wandelen, fietsen en andere activiteiten doen in de omgeving;
  • Het dorpje Hoenderloo biedt u alle faciliteiten en voorzieningen die u nodig heeft, evenals het vakantiepark zelf;
  • In de omgeving kunt u naast de bosrijke natuur ook genieten van kunst, waaronder in het Kröller Müller museum en het Jachthuis Sint Hubertus
  • Gezellige steden als Arnhem, Apeldoorn en Ede op korte rij afstand
  • Attractieparken zoals Apenheul en Julianatoren
  • Kortom: de Veluwe is niet saai, maar juist prachtig en er valt genoeg te beleven!

De omgeving van het vakantiepark

Op een kleine 4 km afstand van ons vakantiepark vindt u al de ingang van het Kröller Müller Museum, het Jachthuis Sint Hubertus en het Nationale Park de Hoge Veluwe. U kunt natuurlijk ook rondstruinen in het oude plaggestekerdorp Hoenderloo. Zoekt u liever de wat grotere stad op? Apeldoorn, Ede en Arnhem liggen op korte afstand.

Ik overweeg een vakantiewoning op de Veluwe te kopen

Bent u benieuwd naar onze vakantiehuisjes en zou u graag meer informatie willen ontvangen over de prijzen, de ligging/omgeving en de verschillende types vakantiewoningen? Als u overweegt een vakantiewoning op de Veluwe te kopen, bent u bij de Rimboe en Woeste Hoogte aan het juiste adres. Vraag direct een brochure aan voor meer informatie of maak een afspraak om langs te komen. Wij laten u graag zien hoe mooi het is op de Veluwe. Kortom kom gerust langs en maak vrijblijvend kennis met het park en de omgeving. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!