Aanbod vakantiehuizen

Bent u op zoek naar een vakantiewoning?

Als u op zoek bent naar een vakantiewoning die te koop staat op de Veluwe bij Hoenderloo bent u bij recreatiepark de Rimboe & Woeste Hoogte aan het juiste adres! Op deze mooie plek kunt u heerlijk ontspannen tijdens een fiets- of wandeltocht. Omdat er op de Rimboe en de Woeste Hoogte voor ieder budget aanbod is, zult u hier de perfecte vakantiewoning kunnen kopen die precies bij u en uw gezin past.

Ziet u er al naar uit om heerlijke dagen te beleven in een prachtige omgeving op de Veluwe? Dat snappen wij. Als u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

Ontdek hier onze type vakantiewoningen

Op de Rimboe en de Woeste Hoogte hebben we aanbod voor ieder budget. Naast het kopen van uw eigen stukje grond op de Veluwe is het ook mogelijk om grond te huren tegen schappelijke prijzen. Rust en ruimte in overvloed. Het kan voorkomen dat we modellen nog niet op onze website hebben geplaatst. Wilt u weten wat ons huidige aanbod is neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand contactformulier voor ons in en wij reageren dan zo snel als mogelijk.

Woeste Hoeve

v.a. € 104.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Heide Hoeve

v.a. € 104.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Heide Hoeve Gasloos

v.a. € 127.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Heide Hoeve XL

Prijs op aanvraag

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Bos Hoeve

Verkoopprijs € 111.500,-

✓ Eigen parkeerplaats

✓ Huur en/of koopgrond

✓ Aangesloten op de nutsvoorzieningen

Occasions

Occasion aanvraag

We hebben een aantal gebruikte chalet’s voor u in ons aanbod. De prijzen zijn vanaf € 10.000,-. Het aanbod is divers dus altijd een leuke vakantiewoning voor ieder budget. Of de plek interessant is… Komt u vooral kijken en proef de sfeer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 055-378 17 93 of stuur een e-mail naar info@derimboe.nl

Algemeen:

  • Eigen parkeerplaats.
  • Koop of huurgrond mogelijk
  • Alle occasions zijn aangesloten op de infrastructuur van het park
  • Maak gebruik van de faciliteiten op het park

De foto's zijn een greep uit ons aanbod. Vraag via bovenstaande button de leaflets op. 

Vakantiewoning te koop bij de Rimboe

Wanneer u besluit om een vakantiewoning te kopen in Hoenderloo, beschikt u altijd over een rustige plek op de hei waar u heen kunt gaan wanneer u dat maar wenst. Heeft u een paar dagen vrij genomen om rustig op adem te komen? Daar zijn de vakantiewoningen van dit vakantiepark in Hoenderloo uitermate geschikt voor. Maar ook voor het doorbrengen van vakanties of weekenden zij de vakantiewoningen die te koop staan zeer geschikt. De chalets op de Veluwe voor de liefhebber van natuur. Ondanks dat u hier beschikt over uw eigen plek midden op de Veluwe, kunt u wel gebruik maken van de faciliteiten die ons recreatiepark u biedt. Zo heeft u toegang tot een snackbar, restaurants, een kinderboerderij, een speeltuin voor de kinderen, een openluchtzwembad en verscheidene fiets- en wandelroutes. U kunt tijdens uw verblijf op de Veluwe bij de mooie locatie Hoenderloo een hoop activiteiten ondernemen, doordat er in de directe omgeving van het vakantiepark van alles te doen is.

"Wij hebben een uniek aanbod aan nieuwe en gebruikte woningen voor eigen gebruik met mogelijkheid tot verhuur!"

 

Prijzen

De prijzen van de vakantiewoningen die te koop staan op ons recreatiepark op de Veluwe variëren, waardoor er voor bijna ieder budget een geschikte vakantiewoning te koop staat. U kunt namelijk al een vakantiewoning kopen vanaf een bedrag van €20.000. Ook is het mogelijk om een kavel te kopen, het kopen van een kavel heeft een vanaf prijs van €50.000. Is het voor u onmogelijk om een vakantiewoning te kopen op ons recreatiepark in Hoenderloo, maar wilt u toch genieten van uw eigen plekje midden op de Veluwe? Dat is geen probleem, want het is bij ons ook mogelijk om een vakantiewoning te huren. Naast huren of kopen, kunt u hier ook kamperen! Kortom: ons vakantiepark biedt voor ieder wat wils.

Mogelijkheden

Een eigen vakantiewoning op de Veluwe kopen… Je zou het maar kunnen denkt u misschien? Maar wist u dat u waarschijnlijk ook een vakantiehuisje kunt kopen naast uw huidige woning? Op vakantiepark de Woeste Hoogte staan vakantiehuizen te koop en te huur tegen zeer diverse prijzen. Hierdoor is het voor heel veel mensen mogelijk om over een eigen mooie vakantiewoning te beschikken. Dus wellicht zijn er ook opties voor u! Is dit al langere tijd een droom van u en bent u ontzettend benieuwd naar wonen op de Veluwe en de mogelijkheden die er zijn? Bekijk dan direct ons ruime aanbod vakantiehuizen en wie weet zien we u volgend jaar ook, wanneer u maar wilt, genieten van uw eigen prachthuisje op de Veluwe. 

Waarom een vakantiewoning op de Veluwe kopen?

Wilt u graag een vakantiehuis kopen of huren om hier gedurende het jaar een aantal periodes te verblijven? Logisch, een vakantiehuis is ideaal! Weet u alleen nog niet zeker of u dit vakantiehuisje wel op de Veluwe wilt kopen? Wij hebben voor u op een rij gezet waarom een vakantiewoning op de Veluwe zo’n goed idee is. Omdat het recreatiepark midden op de Veluwe gevestigd is, is er voor de natuurliefhebbers een hoop te beleven op en in de omgeving van het park. Hier wordt u omringd door bossen en kunt u in stilte genieten van de prachtige natuur. Misschien komt u tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur van de Veluwe wel een hert of een wild zwijn tegen. Dat u zich midden in een bos bevindt, betekent echter niet dat er in de omgeving van het vakantiepark weinig te beleven valt. In tegendeel zelfs. Op 4 kilometer afstand van ons recreatiepark vindt u

  • De Veluwe is een van de meest prachtige natuurgebieden in Nederland;
  • Vakantiepark de Rimboe & de Woest Hoogte is perfect gelegen op de Veluwe;
  • U kunt volop wandelen, fietsen en andere activiteiten doen in de omgeving;
  • Het dorpje Hoenderloo biedt u alle faciliteiten en voorzieningen die u nodig heeft, evenals het vakantiepark zelf;
  • In de omgeving kunt u naast de bosrijke natuur ook genieten van kunst, waaronder in het Kröller Müller museum en het Jachthuis Sint;
  • Kortom: de Veluwe is niet saai, maar juist prachtig en er valt genoeg te beleven!

De omgeving van het vakantiepark

de ingang van het Kröller Müller Museum, het Jachthuis Sint Hubertus en het Nationale Park de Hoge Veluwe. U kunt natuurlijk ook rondstruinen in het oude plaggestekerdorp Hoenderloo. Zoekt u liever de wat grotere stad op? Apeldoorn, Ede en Arnhem liggen op korte afstand.

Ik overweeg een vakantiewoning op de Veluwe te kopen

Bent u benieuwd naar onze vakantiehuisjes en zou u graag meer informatie willen ontvangen over de prijzen, de ligging/omgeving en de verschillende typen vakantiewoningen? Als u overweegt een vakantiewoning op de Veluwe te kopen, bent u bij de Woeste Hoogte aan het juiste adres. Vraag direct een brochure aan voor meer informatie of maak een afspraak om eens langs te komen. U mag ons altijd bellen of mailen en stel gerust uw vragen wanneer u interesse heeft in een vakantiewoning. Wij laten u graag zien hoe mooi het wonen is om de Veluwe. Ontdek het zelf door een bezoekje te brengen aan vakantiepark de Woeste Hoogte. U bent van harte welkom! 

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!